klubtii
Etusivu | Uutiset | Pistebogeylaskuri | Kentät | Slopelaskuri | Galleria | Palaute | RSS

Uuden tasoitusjärjestelmän myötä Klubitii.fi tulee tiensä päähän. Palvelu sulkeutuu kevään 2020 aikana.
Kiitos kaikille käyttäjille menneistä vuosista!

Janos Uotila voittoon golfin pituuslyönnin ET osakilpailussa Skotlannissa
23. Hei 2007 17:49:00

Uutiskuva

Golfin alalajina tunnettu pituuslyönti on ollut Uotilan intohimo jo vuodesta 2004, jolloin hän osallistui ensimmäisen kerran Euroopan kiertueelle. Kolmatta kokonaista kauttaan Eurooppaa kiertävä Uotila otti ensimmäisen osakilpailuvoittonsa lauantaina Scotlannissa kiertueen historian ennätysvoittomarginaalilla 28 metrillä. Uotila löi finaalissa huikeat 338 metriä, voittopallo osui mittamiestä jalkaan.

Palkinnoksi Uotila sai lasipokaalin. "Tämän eteen on kulutettu kolmen vuoden aikana noin 45000 euroa. Kiitos sponsoreiden (Audi, DSV, Nooa Säästöpankki, Accountor Oy, Golf Ace Oy (Kobra) sekä H20 Golfwear) ja muiden tukijoiden, ilman heitä Euroopan kiertäminen ei olisi mahdollista", Uotila kertoo ja jatkaa " Ei tätä kukaan rahasta tee, ainakaan Euroopassa. Pitää todella rakastaa pituuslyöntiä, jotta pärjää ja jaksaa matkustaa joka viikonloppu eri paikkaan." 30-vuotiaalla espoolaisella on ollut kiireinen kesä; golfkentän toimitusjohtaja sai toisen lapsensa heinäkuun alussa ja esikoinenkin on vasta vuoden ja neljä kuukautta. "Onneksi on vahva tukijoukko takana, tänään on tullut jo kohta sata onnittelutekstiviestiä", iloitsee Uotila.

Euroopan kiertueesta on nyt pelattu kuusi osakilpailua ja vielä viisi on jäljellä, joista yksi Suomessa Espoossa 4.8. Ringside Golfissa . Uotila otti kiertueen kokonaispistejohdon viime viikonloppuna Irlannissa ja kasvatti nyt voitollaan eroa neljään pisteeseen ennen englannin Paul Glazieria. Kiertueen kaksi eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa saa paikan MM-kisoihin, jotka pelataan Las Vegasissa lokakuussa. Uotila on ollut mukana MM-kisoissa kahdesti, vuonna 2005 oli sijoitus 13. ja vuonna 2006 25. MM-kisoihin karsii ympäri maailmaa yhteensä 20 000 pelaajaa, joista MM-kisoihin pääsee vain 128 pelaajaa.

Klubtii

Janos Uotilan kotisivut
Longdrivers of Europe

Aihealue: Pelaajat© Klubitii 2006-2022
Hosted by Zoner.fi